luni, 18 august 2008

Robbie Rivera, La Bacau!!!!!!!!!


Ehee!! pe 30 august, big PARTY!!! . Cel mai bun si cel mai nebun amic al meu, Andrei a.k.a - Andrei Gheorghiu si Treitl Hammond ( , va mixa impreuna cu Roobie Rivera! Asadar, dupa 30 august, voi reveni cu poze si un interviu!



Iata cateva date! :



Incepe: 2008-08-30, ora 18.00
Se termina: 30.08.2008
Durata: 1 zi
Locatie: In corturile de la Sala Sporturilor Bacau
Organizator: LAVTEC Entertainment si Adis Studio
Invitati: Robbie Rivera, dj cu renume mondial
Cost intrare:


Biletul este 35 LEI pana pe 29 august si 50 LEI in ziua evenimentului(biletele se gasesc pe www.ticketopoint.ro,www.in-fusion.ro,in reteaua Diverta si in punctele mobile de vanzare autorizate)




Detalii eveniment:


Robbie Rivera, dj cu renume mondial, va incanta audienta cu hiturile sale incendiare, el fiind producator de muzica house de foarte multi ani. De-a lungul timpului a remixat piesele unor artisti precum Faithless, Felix Da Housecat, David Guetta, Madonna, Funky Green Dogs, Moloko, Sonique, RES, Sinead O Connor, Victoria Beckham, Ricky Martin, Santana, Harry Romero, Puretone, Kylie Minogue, Carlos Vives, Pink and Brandy si altii. Pe aceasi scena vor mai mixa 2Heads (Andrei Gheorghiu+Treitl Hammond), un proiect care a luat viata in New York, Hy2Rogen (unul din cei mai bine vanduti producatori romani de muzica electronica peste hotare) impreuna cu o voce extraordinara, Danny, si Full Moon Djs, un proiect nou care include 2 dj romani (DJ Louie-G+DJ C-Zar).

Niciun comentariu: