luni, 3 septembrie 2007

One Fm - Live pe net



Am citit blogul amicului meu Olix de la Kiss si am aflat ca de azi ONE Fm este live pe net.
Olix :"Incepand de astazi, 3 septembrie 2007, OneFM Romania emite oficial pe internet" .Daca doriti sa ascultati . Dati clik pe sigla ONE FM. ENJOY!.

Despre One FM

ONE FM EMITE ONLINE DIN SEPTEMBRIE
  • Postul de radio One FM, lansat în data de 4 august la Festivalul Sunwaves de la Mamaia, va emite şi pe internet de la începutul lunii septembrie, pe adresa www.onefm.ro. În momentul de faţă se lucrează la transmisia online a postului de radio, iar la începutul lunii septembrie se intenţionează lansarea saitului.
  • One FM aparţine companiei S.B.S. Broadcasting Media S.R.L., fiind un radio specializat, care transmite muzică minimal, breaks, minimal-tech, electro, progressive, tehno sau chill.
  • Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, la sfârşitul lunii iulie, solicitarea S.C. Canet Radio S.R.L. Braşov de schimbare a denumirii reţelei Mix FM în One FM. Postul are şapte puncte de emisie în oraşele mari: Bucureşti, Cluj, Târgu Mureş, Sibiu, Constanţa, Bistriţa şi Suceava.
  • S.B.S. Broadcasting mai deţine, în România, radiourile Kiss FM şi Magic FM, precum şi televiziunile Kiss TV şi Prima TV.

Niciun comentariu: