duminică, 2 septembrie 2007

Celia (ex Elegance) - Trag aer in piept ( video)


Piesa este super faina , interpreta si mai faina. Ce sa zic ..Nota 10!. Celia a mai concurat si la Preselectia Eurovision 2007 ( asculta sk eurovision (ai linkul aici) ) cu piesa Soapte, si a fost membra trupei Elegance. Eh.. vorba lunga saracia omului. . Pentru a vedea si clipul de la Eurovison apasati pe Menu si selectati Eurovision din lista de clipuri.

Celia In presa

Au fost desemnati semifinalistii Eurovision Romania

Au fost alese cele 24 de piese care intra in semifinalele Eurovision Romania ce vor avea loc pe datele de 27 ianuarie si 3 februarie. Intre cei ce au trecut de primul hop se numara atat artisti consacrati precum Marcel Pavel sau Andra, cat si nume ale unor solisti mai putin cunoscuti, dar dornici de afirmare precum Tibi Scobiola sau Alexandra Badoi.

Cel mai mare succes l-au avut trupa Desperado – intrata in semifinale cu doua piese, Andreea Balan – 2 piese, Marius Moga – care a patruns si el in semifinale cu statutul de compozitor a doua melodii si Costi Ionita, de asemenea, compozitor a doua melodii.

Unul din cantecele compuse de Moga e interpretat de Andra si formatia Simplu si este considerat de catre presa favorit la confruntarea finala, iar cel de-al doilea este cantat de Morandi si Wassabi.

Compozitiile lui Costi Ionita sunt interpretate de catre Nico, respectiv Celia (ex-Elegance).


Printre cei admisi in semifinale se numara si Trupa Veche, o trupa noua, cu muzicieni vechi (Traian Balanescu, Liviu Manescu, Razvan Lupu Lapi, Marius Rosiu) si noi (Oana Maria Stoica, Cristi Bondor), a carei piesa, `Deci 20`, a fost prezentata deja publicului din Romania.



Celia Despre despartirea Elegance


Celia este fosta componenta a trupei Elegance. Dupa plecarea din trupa, a inceput sa munceasca serios la un proiect muzical solo. I-am obtinut un interviu si speram sa va placa. Poate veti intelege cam ce fel de jocuri de culise se practica in domeniul muzical atunci cand cineva (nu dam nume) vrea sa epateze...

ATAC:
Despartirea de Issa a fost benefica pentru tine?

Celia: Da, si asta nu este doar parerea mea. Ma bucur ca am avut puterea sa-mi pornesc un drum in cariera, stiind ca nu e usor deloc. E adeva rat ca am avut noroc sa am langa mine oamenii care mi-au deschis portile. Incerc sa pun caramida cu caramida pentru ca tot ce construiesc in cariera sa fie solid si stabil. Chiar daca asta m-ar costa timp, imi doresc un drum ascendent, lin dar curat.

ATAC: E adevarat ce se spune, anume ca peste tot pe unde erati invitate, Issa tinea mortis sa iasa in evidenta?

Celia: Nu vreau sa vorbesc despre ce a fost, sunt lucruri de domeniul trecutului. Tot ce m-a deranjat in trecut am sters cu buretele. Datorita acestui fapt nu mai stiu sa raspund la unele intrebari.

ATAC: Care sunt studiile tale in domeniul muzical?

Celia: Am terminat Liceul de Muzica si Arte Plastice, am studiat cativa ani vioara ca instrument de baza in cadrul aceluiasi liceu, insa recunosc ca nu am reusit sa creez o pasiune pentru acest instrument. Mi-as fi dorit sa studiez pianul, dar asa a fost sa fie...

ATAC: Ai iubit? Daca da, in ce masura te sustine in ceea ce faci?

Celia: Da, am iubit si s-a mai scris despre asta... Am ramas tot acolo, langa acelasi om deosebit. Imi este foarte aproape, ma sustine si, cand are posibilitatea, ma insoteste in concerte.

ATAC: Cu cine semeni mai mult? Cu mama sau cu tata?

Celia: Am luat de la fiecare cate ceva. Mama a fost si ea solista, bunica din partea tatalui la fel, tata de asemenea are ritmul in sange, a fost dansator cativa ani in tinerete. Ca infatisare, am furat cate ceva de la fiecare, sa nu se supere niciunul...

ATAC: Care perioda din viata ta o regreti?

Celia: Nu regret nimic... Chiar si din greseli am avut de invatat.


ATAC: Crezi ca vei avea succes in viitoarea cariera solo?

Celia: Este ceea ce imi doresc cel mai mult, normal, si sper din suflet sa am cat mai mult succes, caci in proiectul acesta imi pun tot sufletul.


ATAC: Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodata?

Celia: Nu imi aduc aminte acum care a fost cel mai frumos compliment. Tu esti de vina ca ma innebunesti sa iti raspund foarte repede.


ATAC: Ce crezi ca te avantajeaza fata de alte soliste?

Celia: Nu vreau sa vorbesc de avantaje. Asta ar insemna sa ma laud, asa ca mai bine sa lasam lumea sa gaseasca acele calitati care m-ar putea avantaja... Cred ca fiecare dintre noi isi face treaba cum poate mai bine si in felul lui.


ATAC: Ce parere ai vizavi de campania initiata de ziarul nostru, „Hotii de Hituri“? Ne esti alaturi

Celia: Normal ca va sunt alaturi... Sunt convinsa ca de aici inainte se vor face diferentele intre compozitori. Cu cativa ani in urma se plagia din cand in cand, datorita faptului ca nu se tinea cont de legi. De altfel, nici nu prea se facea diferenta intre un cover si o piesa cu adevarat plagiata iar de multe ori compozitorii erau judecati pe nedrept, fara a se consulta cum apare acea piesa pe album. Insa linistitor e faptul ca de acum toti vor fi mult mai atenti. Cu o piesa plagiata se poate murdari nu doar numele compozitorului dar si al artistului.




Aici am pentru voi mai multe melodii :



Celia- Na Na Na




Celia- Printre Stele






Si videoclipul de debut in cariera solo : Celia Trag aer in piept

Un comentariu:

Best-Fan-Music spunea...

f tare blogul,f tare:) imi plc melodiile celiei:)